ووکامرس چیست و چه کاربردی دارد؟

ووکامرس چیست و چگونه می‌تواند به کسب و کار ما کمک کند؟امروزه با پیشرفت تجارت الکترونیک، بازار خریدهای اینترنتی رونق فراوانی گرفته است. خصوصا در این روزها که سر و کله‌ی کرونا پیدا شده، اکثر افراد ترجیح می‌دهند تا جای ممکن به صورت اینترنتی خرید کنند و به مغازه‌ها نروند.

ووکامرس چیست و چه کاربردی دارد؟

متخصصان شرکت woothemes برای اولین بار در سال ۲۰۱۱، ووکامرس را به دنیای تجارت الکترونیک معرفی کردند. شرکت automatic در سال ۲۰۱۵ سهامی این شرکت را خریداری کرد. امروزه بیش از ۳۵۰ شرکت از زیرمجموعه‌های شرکت اتوماتیک در سطح دنیا فعالیت می‌کنند که به توسعه‌ی ووکامرس مشغول هستند. ووکامرس یک افزونه(پلاگین) وردپرس است که به شما توانایی ساخت یک فروشگاه اینترنتی را می‌دهد. درواقع شما با داشتن یک وب‌سایت که با وردپرس طراحی شده باشد، می‌توانید به راحتی آن را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید. ووکامرس طی چند سال ظهورش توانسته رشد بسیار خوبی داشته باشد و تقریبا هر آنچه از یک فروشگاه اینترنتی انتظار دارید را برآورده می‌کند.

ووکامرس، محبوب‌ترین افزونه‌ی فروشگاه ساز وردپرس

خوب است بدانید که فروشگاه‌سازها دو نوع کد باز(open source) و اشتراکی (sass) می‌باشند. سیستم‌های کدباز به صورت رایگان در دسترس همه قرار دارد و اگر برنامه‌نویس باشید، می‌توانید کد آن را ویرایش کنید و آن را اصطلاحا شخصی‌سازی کنید. فروشگاه‌سازهای اشتراکی به این صورت هستند که برای دریافت خدمات، باید یک هزینه‌ی سالیانه به شرکت ارائه دهنده‌ی فروشگاه‌ساز پرداخت کنید تا بتوانید از خدمات آن استفاده کنید.

اینکه شما از کدام نوع فروشگاه‌ساز استفاده کنید بستگی به نیاز کسب و کار شما دارد. معمولا فروشگاه‌سازهای اشتراکی، پشتیبانی بیشتری را ارائه می‌دهند، اما اگر می‌خواهید دستتان برای ایجاد تغییرات و خصوصی‌سازی وب‌سایتتان باز باشد، بهتر است از فروشگاه‌سازهای کد باز استفاده کنید.

ووکامرس، فروشگاه‌ساز کد بازی ‌است که به جرات می‌توان گفت قوی‌ترین و محبوب‌ترین فروشگاه‌ساز دنیا محسوب می‌شود، به گونه‌ای که ۴۲ درصد از فروشگاه‌های اینترنتی به آن اختصاص یافته‌اند. با نصب این افزونه می‌توانید یک فروشگاه اینترنتی قدرتمند داشته باشید و در هر کجا که هستید، محصولات و خدمات خود را به فروش برسانید. در ادامه، برخی از ویژگی‌های ووکامرس را بیان می‌کنیم تا بیشتر با مزایای استفاده از آن آشنا شوید.

برخی از ویژگی‌ها و امکانات افزونه‌ی ووکامرس

 با استفاده از ووکامرس می‌توانید هر محصولی اعم از محصولات فیزیکی و خدمات دیجیتال را به فروش برسانید.

 داشتن قالب و افزونه‌های متعدد برای انعطاف‌پذیری بیشتر

  مدیریت آسان محتواها

  امکان افزودن دسته‌ها، برچسب‌ها و ویژگی‌های محصول وجود دارد.

 بهره‌گیری از نظرات و پیشنهادات کاربران

 فارسی‌سازی شده و استفاده‌ی آن برای فارسی زبانان کار راحتی‌ست.

  نسخه‌ی اصلی آن رایگان بوده و برای دریافت برخی افزونه‌ها و قالب‌ها در صورت لزوم، نیاز به پرداخت وجه می‌باشد.

  کاربران می‌توانند محصولات را درجه بندی کرده و آن ها را ارزیابی کنند.

  امکان وصل شدن به سیستم پستی ایران

 همانند سایر سایت‌های وردپرسی، واکنش‌گرا بوده و اصلاحا mobile friendly می‌باشد.

 از واحدهای پولی مختلف پشتیبانی می‌کند.

برای یادگیری راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی با ووکامرس می‌توانید از دوره طراحی فروشگاه اینترنتی با ووکامرس آغازینو استفاده  کنید.

ووکامرس تا چه اندازه نیازهای یک فروشگاه اینترنتی را برطرف می‌کند؟

حالا که با بعضی از ویژگی‌های این افزونه‌ی فروشگاه‌ساز محبوب آشنا شدید، وقت آن است که بیشتر به قابلیت‌های آن پی ببرید تا بسنجید آیا ووکامرس می‌تواند معیارهای یک فروشگاه‌ساز خوب را داشته باشد و تمام نیازهای یک فروشگاه اینترنتی را برطرف کند یا نه. در ادامه، برخی از ویژگی‌های اصلی یک فروشگاه‌ساز را بیان می‌کنیم و به این موضوع می‌پردازیم که این افزونه تا چه حد این معیارها را دارد.

.باشید، احتمالا می‌دانید که با استفاده از افزونه‌ی ووکامرس، به راحتی می‌توانید یک فروشگاه اینترنتی را مدیریت کنید

سهولت در استفاده: همواره کار کردن با ابزار و تکنولوژی‌های پیچیده و عجیب و غریب کار دشواری می‌باشد، حال می‌خواهد این ابزار یک ماشین لباس‌شویی باشد یا یک وب‌سایت فروشگاهی؛ پس سهولت استفاده از یک فروشگاه‌ساز و مدیریت آن نیز اهمیت بالایی دارد. اگر با وردپرس کار کرده باشید، از این موضوع اطلاع دارید که نحوه‌ی کار کردن با آن پیچیده نبوده و طی مدت کوتاهی می‌توانید آموزش‌های خود را تکمیل کنید. کار کردن با این افزونه‌ی وردپرس هم کار چندان سختی نبوده و قادر خواهید بود به خوبی آن را مدیریت کنید.

سرعت: سرعت لود شدن صفحات یک سایت از مهم‌ترین مولفه‌های یک سایت خوب است و در صورتی که کاربران از آن راضی نباشند خیلی زود به سمت رقبایتان کشیده می‌شوند. سایت‌های فروشگاهی که با ووکامرس طراحی می‌شوند ممکن است در ابتدا سرعتشان کمی پایین باشد، اما افزونه‌هایی برای بهبود این امر طراحی شده‌اند که می‌توانید از آن‌ها کمک بگیرید.

لطفا به این مطلب رای دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *